Faciliteiten op vakantiepark West Friesland te Opmeer

Een heerlijk verwarmd zwembad met apart kinderbad, speeltoestellen, sportvelden, midgetgolf, tennisbaan, restaurant etc.

 

Midgetgolf

Altijd leuk, een middagje midgetgolfen. Bij het restaurant kunt u daarvoor spullen huren tegen redelijke tarieven.

 

Restaurant

Bij het entreegebouw de ‘Pyramide’ kun je terecht voor eten, drinken, biljart, midgetgolf, folders etc. Ze hebben een aantrekelijk geprijste maandmenu.

Daar is ook een mogelijkheid om aan de bar een drankje te drinken, te poolen of te darten. 

 

Snackbar

Bij de ingang treft u onze snackbar.

 

Recreatiegebouw

Er worden in het recreatiegebouw verschillende evenementen georganiseerd in de zomerperiode. Op de borden staan de evenementen aangegeven. Het recreatiegebouw is ook af te huren (niet in hoofdseizoen) tegen een gering bedrag. Dit wordt veelal gedaan met verjaardagen, recepties e.d. Meer info bij de beheerder van het park.

 

Speeltuin

Een grote speeltuin bevindt zich links van de ingang bij het zwembad.

Het is uiteraard de hele dag vrij toegankelijk.

 

Tennisbaan

Het gebruik van de tennisbaan is voor alle gasten. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd om ervoor te zorgen dat de banen niet de hele dag bezet zijn. Inlichtingen kun je vragen in het restaurant. In principe het hele jaar open.

 

Zwembad

Het buitenzwembad is voor alle gasten gratis toegankelijk. In het zomerseizoen geopend. Er gelden geen openingstijden, dus je kunt er elk moment van de dag genieten. Vanaf Hemelvaartsdag gaat het zwembad open.